
Συσκευές & Αξεσουάρ
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
30 slices
Υλικά
Wholegrain Easter bread
-
fresh dill (approx. 20 g), leaves only1 bunch
-
red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings100 g
-
milk300 g
-
honey15 g
-
fresh yeast crumbled20 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting560 g
-
egg (53-63 g)1
-
butter cut in pieces50 g
-
salt2 tsp
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold4
-
water to fill to 1 l mark
Assembly
-
egg yolk beaten, for brushing1
-
salad leaves mixed100 g
-
smoked trout fillets cut in pieces150 g
-
lemon juice freshly squeezed30 g
-
black pepper, freshly ground
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
106.2 kcal /
444.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
15.2 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
120.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Easy Easter
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
50 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.
Provençal tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 λεπτ.