Συσκευές & Αξεσουάρ
Panini alla menta (di Erica Liverani)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
17 pezzi
Υλικά
Biga
-
100 g di farina tipo 00
-
50 g di acqua tiepida
-
1 g di lievito di birra fresco
Impasto
-
850 g di acqua
-
7 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina manitoba
-
250 g farina tipo 0
-
10 g di sale
-
9 g olio extravergine di oliva
-
3 g di malto d'orzo
-
15 g di menta fresca
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 pezzo
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
498 kJ /
119 kcal
Λιπαρά
1 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Erica Liverani
10 Συνταγές
Ιταλία
Ιταλία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPane toscano (TM6)
16ωρ. 30 λεπτ.
Black burger
5ωρ.
Tigelle
3ωρ. 50 λεπτ.
Calzone fritto
5ωρ.
Ghirlanda di pane golosa
2ωρ. 45 λεπτ.
Cheese naan
3ωρ. 5 λεπτ.
Bauletto bicolore
6ωρ. 25 λεπτ.
Piccoli filoni alle olive verdi
2ωρ. 30 λεπτ.
Mini panettoni
Καμία βαθμολογία
Piadina (senza glutine)
1ωρ. 20 λεπτ.
Fantasmini cupcakes
1ωρ. 30 λεπτ.
Scheletrini morbidi
5ωρ.