Pagnotta al rosmarino

Pagnotta al rosmarino

4.8 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
    150 g di lievito madre
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 1
    500 g
    500 g di farina tipo 0
  • di sale
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 206 kcal / 862 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων