Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Poolish
  • di farina di forza (W 320-330)
    100 g
  • di acqua (temperatura fra i 22-23°)
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
Impasto
  • di farina tipo 0 (W 240)
    520 g
  • di acqua
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di malto in polvere
    20 g
  • di strutto
    20 g
    20 g di olio extravergine di oliva
  • di sale
    10 g
  • di bicarbonato di sodio
    3 cucchiaini
  • sale grosso a piacere
  • di speck a fette
    500 g
  • di Emmental a fette
    400 g
  • cetrioli sott'aceto a fettine

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 62.8 kcal / 262.7 kJ
Πρωτεΐνη 1.3 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 766.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων