Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini

4.6 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
10 pezzi

Υλικά

Poolish
  • 100 g di farina di forza (W 320-330)
  • 100 g di acqua (temperatura fra i 22-23°)
  • 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 520 g di farina tipo 0 (W 240)
  • 250 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di malto in polvere
  • 20 g di strutto
    20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di bicarbonato di sodio
  • sale grosso a piacere
  • 500 g di speck a fette
  • 400 g di Emmental a fette
  • cetrioli sott'aceto a fettine

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 62.8 kcal / 262.7 kJ
Πρωτεΐνη 1.3 g
Λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 9.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 766.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων