Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 fette

Υλικά

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 2
  • 15 g di zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 144.3 kcal / 603.5 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 296 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων