Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
20 fette

Υλικά

  • di acqua
    650 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 2
    100 g
  • di zucchero
    15 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    450 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di mandorle pelate
    75 g
  • di sale + q.b.
    15 g

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 144.3 kcal / 603.5 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4.8 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 296 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων