Pane alle erbe mediterranee e ricotta

Pane alle erbe mediterranee e ricotta

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 21ωρ.
1 pezzo

Υλικά

Lievitino
  • 190 g di acqua
  • 15 g di lievito madre di segale
    1 ½ g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di segale
Pane
  • 670 g di acqua (di cui 160 g fredda)
  • 100 g di ricotta vaccina fresca, ben scolata dal siero
  • 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
  • 10 g di sale
  • 3 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste (ad es. timo, origano, basilico, rosmarino)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 2 - 3 foglie di salvia fresca lavate

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 2129 kcal / 8501 kJ
Πρωτεΐνη 69 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 397 g
Φυτικές ίνες 26.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων