Pane rustico ripieno

Pane rustico ripieno

4.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 29ωρ.
2 pezzi

Υλικά

Lievitino
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco
    1 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300)
    150 g
Impasto
  • di acqua fredda
    250 g
  • di lievito di birra fresco
    2 g
  • di farina tipo 0 (almeno W 300) + q.b.
    350 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di sale
    10 g
Farcitura e terminare la preparazione
  • di formaggio stagionato (es. Casera, Asiago), a pezzi
    50 g
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • di acqua
    500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di olive nere denocciolate a rondelle
    30 g
  • di gherigli di noci tritati grossolanamente
    50 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 1201 kcal / 4891 kJ
Πρωτεΐνη 38 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 185 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων