
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Hackfleisch-Suppe
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Porree in Ringen (1 cm)600 g
-
Pflanzenöl30 g
-
Mett gewürzt350 g
-
Kartoffeln in Stücken250 g
-
Wasser400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Milch250 g
-
Sahne100 g
-
Muskatblüte (Macis)½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
2314 kJ /
552 kcal
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 λεπτ.
Gazpacho Andalusia
40 λεπτ.
Sweet Hot Gazpacho
25 λεπτ.
Okroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Gurkenkaltschale
2ωρ. 15 λεπτ.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 λεπτ.
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1ωρ. 50 λεπτ.
Gurkenkaltschale
15 λεπτ.
Wassermelonen- Gazpacho
1ωρ. 30 λεπτ.
Linsen-Orangen-Suppe
35 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15 λεπτ.