
Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Hackfleisch-Suppe
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Porree in Ringen (1 cm)600 g
-
Pflanzenöl30 g
-
Mett gewürzt350 g
-
Kartoffeln in Stücken250 g
-
Wasser400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Milch250 g
-
Sahne100 g
-
Muskatblüte (Macis)½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
552 kcal /
2314 kJ
Πρωτεΐνη
27 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOkroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Gazpacho
20 λεπτ.
Gazpacho Andalusia
40 λεπτ.
Gurkenkaltschale
2ωρ. 15 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15 λεπτ.
Feta-Cremesuppe
35 λεπτ.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 λεπτ.
Wurstknöpfle (Bayern)
45 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1ωρ.
Bunte Bohnensuppe
50 λεπτ.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 λεπτ.