Συσκευές & Αξεσουάρ
Porree-Hackfleisch-Suppe
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Porree in Ringen (1 cm)600 g
-
Pflanzenöl30 g
-
Mett gewürzt350 g
-
Kartoffeln in Stücken250 g
-
Wasser400 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Milch250 g
-
Sahne100 g
-
Muskatblüte (Macis)½ TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
2314 kJ /
552 kcal
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachscremesuppe
20min
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50min
Parmesansüppchen
25min
Putengulaschsuppe
45min
Orientalische Linsensuppe
30min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Kerbel-Cappucchino
35min
Rieslingsuppe für TM6
30min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h
Buttermilchsuppe
35min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h