
Συσκευές & Αξεσουάρ
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
10 Portionen
Υλικά
Honig-Parfait
-
Zucker150 g
-
Vanilleschote½
-
Weinbrand20 g
-
Wasser50 g
-
Honig200 g
-
Eigelb8
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt1000 g
Barolo-Birnen und Fertigstellung
-
Rotwein Barolo500 g
-
Zucker150 g
-
Johannisbeer-Gelee100 g
-
Speisestärke20 g
-
Birnen mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt5
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
661 kcal /
2766 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
38 g
Υδατάνθρακες
65 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Angeber!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKiba-Eis
10 λεπτ.
Haselnuss-Eis
8ωρ.
Zitronensorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Dattel Creme
10ωρ. 30 λεπτ.
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4ωρ. 40 λεπτ.
Vanille-Avocado-Softeis
12ωρ.
Schokoeis mit Ovomaltine
11ωρ. 30 λεπτ.
Melonen-Paletas
8ωρ. 30 λεπτ.
Beeren-Joghurt-Eis
10 λεπτ.
Lavendelcreme
5ωρ.
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4ωρ.
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 λεπτ.