
Συσκευές & Αξεσουάρ
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ.
10 Portionen
Υλικά
Honig-Parfait
-
Zucker150 g
-
Vanilleschote½
-
Weinbrand20 g
-
Wasser50 g
-
Honig200 g
-
Eigelb8
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt1000 g
Barolo-Birnen und Fertigstellung
-
Rotwein Barolo500 g
-
Zucker150 g
-
Johannisbeer-Gelee100 g
-
Speisestärke20 g
-
Birnen mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt5
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
2766 kJ /
661 kcal
Λιπαρά
38 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Υδατάνθρακες
65 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Angeber!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMultifrucht-Joghurt-Eis
10 λεπτ.
Himbeer-Kokosjoghurt-Eis
10 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Eis mit Chiasamen
4ωρ.
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3ωρ.
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8ωρ. 45 λεπτ.
Weiße Schoko-Grießflammeri
4ωρ. 45 λεπτ.
Mangoeis
10 λεπτ.
Sahneeis
10ωρ. 20 λεπτ.
Pfirsich-Mandel-Eis
10 λεπτ.
Melonen-Paletas
8ωρ. 30 λεπτ.
Erdbeer-Stracciatella-Eis
10ωρ. 30 λεπτ.
Oma Lenas Grießkuchen
3ωρ.