
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mint and peanut chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
1603 kcal /
6735 kJ
Πρωτεΐνη
44.97 g
Λιπαρά
142.34 g
Υδατάνθρακες
38.7 g
Φυτικές ίνες
31.11 g
Κορεσμένα λιπαρά
39 g
Νάτριο
1165.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 Min
No fail béchamel
15 Min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 Min
Arrabbiata sauce
20 Min
Tomato pasta sauce
40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Diane sauce
20 Min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Mushroom sauce
20 Min
Caramelised balsamic reduction
30 Min