
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mint and peanut chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 Total recipe
Υλικά
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
1603 kcal /
6735 kJ
Πρωτεΐνη
44.97 g
Λιπαρά
142.34 g
Υδατάνθρακες
38.7 g
Φυτικές ίνες
31.11 g
Κορεσμένα λιπαρά
39 g
Νάτριο
1165.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Creamy sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Herb and garlic dip
5 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Garlic and herb butter
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Vegan hollandaise
10 λεπτ.