
Συσκευές & Αξεσουάρ
五香卤猪肚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水1400 克
-
草果1 个
-
姜 切片10 克
-
京葱 切段20 克
-
桂皮1 根
-
八角10 个
-
山奈5 克
-
香叶1 片
-
五香粉1 汤匙
-
花椒1 汤匙
-
冰糖20 克
-
盐2 茶匙
-
料酒50 克
-
生抽80 克
-
老抽40 克
-
猪肚 约400克,洗净(见要诀)1 个
-
麻油20 克
-
新鲜香菜 装饰用适量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
246 kcal /
1032 kJ
Πρωτεΐνη
17.7 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
17.7 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα