
Συσκευές & Αξεσουάρ
水煮牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
姜 切片5 克
-
葱 切段1 支
-
油20 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
干辣椒2 个
-
花椒粉2 茶匙
-
辣椒油20 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱40 克
-
水900 克
-
老抽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
鸡鸭血100 克
-
红薯粉条100 克
-
牛肉 切片300 克
-
新鲜黄豆芽 取出根须100 克
-
新鲜香菜 适量, 装饰用
-
芹菜 适量, 装饰用
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
484 kcal /
2025 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
18.6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα