 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
红油抄手
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
馅料
- 
          猪肉块,去筋250 克
- 
          蛋1 颗
- 
          葱 切末20 克
- 
          姜 切末5 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          生抽15 克
- 
          蚝油1 汤匙
- 
          盐1 茶匙
- 
          糖1 茶匙
- 
          料酒15 克
- 
          麻油15 克
红油汁
- 
          生抽15 克
- 
          花椒粉1 小撮
- 
          红糖1 茶匙
- 
          蒜头 切末2 瓣
- 
          醋10 克
- 
          麻油1 茶匙
- 
          辣椒油50 克
- 
          水15 克
红油抄手
- 
          馄饨皮300 克
- 
          无盐熟花生 切碎适量
- 
          芽菜适量
- 
          葱 切末1 支
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3092 kJ  / 
                        739 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        32.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        82.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    