
Συσκευές & Αξεσουάρ
红油抄手
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 人份
Υλικά
馅料
-
猪肉块,去筋250 克
-
蛋1 颗
-
葱 切末20 克
-
姜 切末5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
蚝油1 汤匙
-
盐1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
料酒15 克
-
麻油15 克
红油汁
-
生抽15 克
-
花椒粉1 小撮
-
红糖1 茶匙
-
蒜头 切末2 瓣
-
醋10 克
-
麻油1 茶匙
-
辣椒油50 克
-
水15 克
红油抄手
-
馄饨皮300 克
-
无盐熟花生 切碎适量
-
芽菜适量
-
葱 切末1 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
739 kcal /
3092 kJ
Πρωτεΐνη
28.1 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
82.6 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα