
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆豉蒸排骨
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
猪肋排 切块600 克
-
小苏打 腌制排骨用1 小撮
-
蒜头4 瓣
-
豆豉30 克
-
姜 切丝5 克
-
油25 克
-
淀粉10 克
-
盐½ 茶匙
-
糖2 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
水 蒸煮用1000 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
384 kcal /
1608 kJ
Πρωτεΐνη
18.3 g
Λιπαρά
30.7 g
Υδατάνθρακες
8.4 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα