蒸黑胡椒牛仔骨

蒸黑胡椒牛仔骨

4.1 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛仔骨 ,厚约1厘米
    500 克
  • 淀粉
    10 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 酱油
    10 克
  • 黑胡椒酱 ,或美善品自制黑胡椒酱
    20 克
  • ,蒸煮用
    500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 211 kcal / 882 kJ
Πρωτεΐνη 13.3 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων