
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
917 kJ /
219 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 λεπτ.
Pilzsauce
35 λεπτ.
Trauben-Chutney
25 λεπτ.
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 λεπτ.
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 λεπτ.
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Vegane Bratensauce
45 λεπτ.
Gurken-Minz-Raita
25 λεπτ.
Avocado-Orangen-Butter
10 λεπτ.
Rote Mojo-Sauce
10 λεπτ.