
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
219 kcal /
917 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChili-Cheese-Dip
15 λεπτ.
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 λεπτ.
Pico de Gallo
5 λεπτ.
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 λεπτ.
Safran-Aioli
40 λεπτ.
Cheddar-Dip
15 λεπτ.
Salsa (scharf)
15 λεπτ.
Kräuter Aioli ohne Ei
20 λεπτ.
Paprika-Dip
50 λεπτ.
Sweet Chilisauce
25 λεπτ.
Würzige Basis-Tomatensauce
35 λεπτ.
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 λεπτ.