Filete de res en salsa de chile morita

Filete de res en salsa de chile morita

4.7 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 3 chiles morita sin rabo ni semillas
  • 1 diente de ajo pelado
  • 180 g de jitomate cortado en cuartos
  • 5 g de aceite de oliva y un poco más para sellar la carne
  • 125 g de vino tinto
  • 140 g de agua
  • 1 cdita de sal fina
  • 2 ½ cdas de azúcar
  • 4 filetes de res en medallones (2 cm de grosor)
  • 1 cdita de fécula de maíz
  • 25 g de mantequilla sin sal

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 263 kcal / 1105 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων