Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
15 mg
Πρωτεΐνη
3.1 g
Θερμίδες
1562 kJ /
373.3 kcal
Λιπαρά
26.6 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzybka konfitura z cytrusów
1ωρ. 30 λεπτ.
Sos owocowy coulis
10 λεπτ.
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1ωρ. 25 λεπτ.
Dżem z winogron
30 λεπτ.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 λεπτ.
Krem figowy z orzechami laskowymi
20 λεπτ.
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 λεπτ.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 λεπτ.
Konfitura ananasowa z wanilią
35 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Pasta pistacjowa (100%)
20 λεπτ.
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM5)
30 λεπτ.