
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
cukierków typu krówka25
-
śmietany, min. 30% tłuszczu85 g
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
373.3 kcal /
1562 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
26.6 g
Υδατάνθρακες
40.5 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
15 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarmolada truskawkowa z Aperolem®
20 λεπτ.
Dżem z truskawek (z mieszanką żelującą 3:1)
30 λεπτ.
Dżem truskawkowy z czarnym bzem
35 λεπτ.
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 λεπτ.
Dżem truskawkowy
1ωρ. 5 λεπτ.
Powidła wiśniowe
1ωρ. 55 λεπτ.
Dżem z czarnej porzeczki
35 λεπτ.
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45 λεπτ.
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1ωρ.
Syrop malinowy
1ωρ. 25 λεπτ.
Frużelina malinowa
10 λεπτ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.