
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Minz-Stampf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Olivenöl30 g
-
frische Minze5 EL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Zitronensaft10 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Butter (προαιρετικό πεδίο) zum cremig rühren20 - 30 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
123 kcal /
513 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pürees
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Pürees
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKartoffel-Möhren-Stampf
35 λεπτ.
Naturreis/Vollkornreis
40 λεπτ.
Buchweizen Frikadellen
1ωρ. 10 λεπτ.
Maiskolben mit Schnittlauch-Zitronenbutter
30 λεπτ.
Steckrübenpüree
45 λεπτ.
Grünes China-Gemüse
30 λεπτ.
Gemüsenudeln mit Lachssauce
40 λεπτ.
Gemüsefrikassee mit Duftreis
1ωρ.
Haferflocken-Käse-Puffer
40 λεπτ.
Gemüsespaghetti mit Sesam-Erdnuss-Sauce
40 λεπτ.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 λεπτ.
Schnelle Spätzle
25 λεπτ.