
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)800 g
-
Salz zum Würzen
-
Milch120 g
-
Sahne180 g
-
Öl zum Braten
-
Forellenfilets, mit Haut (à ca. 180 g)4
-
Pfeffer zum Würzen
-
Butter in Stücken40 g
-
Muskat1 - 2 Prisen
-
Trüffelöl20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
42 g
Θερμίδες
2821 kJ /
676 kcal
Λιπαρά
41 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 2/2019
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Kartoffelklöße
25ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Rührei-Muffins
35 λεπτ.
Selleriepüree mit Honig
45 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Fränkisches Apfelweißkraut
50 λεπτ.
Vollkorn-Reissalat
55 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Quitten-Rotkohl
1ωρ. 20 λεπτ.