Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondant czekoladowy z czerwonym pieprzem
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
50 g masła plus dodatkowa ilość do posmarowania foremek
-
2 jajka
-
10 g likieru wiśniowego
-
50 g cukru
-
100 g czekoladek miętowych, np. After Eight®, pokrojonych na kawałki100 g czekolady miętowej, pokrojonej na kawałki
-
40 g mąki pszennej
-
½ łyżki ziaren pieprzu czerwonego plus dodatkowa ilość do dekoracji
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
35.4 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1401.7 kJ /
335 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
37.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
NA POBUDZENIE
8 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKutia
24 godz. 50 min
Budyń malinowy
10 min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Spiralizowane jabłka z dressingiem truskawkowym (TM6, TM7)
15 min
Batony z musli
50 min
Deser twarogowy z mango
15 min
Slush z mrożonych owoców z aquafabą
10 min
Jogurtowe lody śliwkowe z cynamonem
20 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min