
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhabarber-Trifle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Cantuccini120 g
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Zucker40 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Ricotta250 g
-
Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
2044 kJ /
488 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

#zuHausemitThermomix
15 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min
Fedlkoch
10 godz. 35 min
Erdbeer-Macarons
26 godz.
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Marillen-Blätterteig-Tartelettes mit Vanilleeis
5 godz. 30 min
Portugiesische Crème Brûlée
25 min
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1 godz.
Amarettini-Parfait
5 godz. 50 min
Karamell-Popcorn
40 min
Kiwi-Eispops
6 godz. 15 min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 godz. 20 min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 godz. 50 min