
Συσκευές & Αξεσουάρ
起酥奶酥麵包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
7 個
Υλικά
-
水140 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶酥餡 (市售或自製)240 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣)7 片
-
白芝麻10 克
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
473 kcal /
1975 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
22.6 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν