
Συσκευές & Αξεσουάρ
軟式起司蒜味麵包
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 個
Υλικά
麵糰
-
水175 克
-
糖30 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉300 克
-
橄欖油30 克
-
鹽¼ 茶匙
大蒜抹醬
-
蒜頭15 克
-
新鮮巴西利 ,只取葉子1 枝
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
乾燥巴西利1 大匙
-
帕瑪森起士粉3 大匙
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
532 kcal /
2224 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
66.5 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

麵粉實驗室(上)
76 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν