軟式起司蒜味麵包

軟式起司蒜味麵包

5.0 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 個

Υλικά

麵糰
  • 175 克
  • 30 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    300 克
  • 橄欖油
    30 克
  • ¼ 茶匙
大蒜抹醬
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮巴西利 ,只取葉子
    1 枝
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    60 克
  • ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    1 大匙
  • 帕瑪森起士粉
    3 大匙

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 532 kcal / 2224 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 66.5 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων