
Συσκευές & Αξεσουάρ
傣味柠檬鸡
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
鸡腿肉,去皮去骨300 克
-
水600 克
-
姜1 片
-
料酒10 克
-
花椒1 茶匙
酱汁
-
姜 ,切末1 片
-
蒜头 ,切末1 瓣
-
盐¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
柠檬 ,取皮,并榨出柠檬汁1 个
-
鱼露1 汤匙
-
辣椒油1 茶匙
-
新鲜小米椒 , 切末1 只
-
新鲜香菜 ,取叶子10 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
118 kcal /
497 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα