傣味柠檬鸡

傣味柠檬鸡

4.8 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 鸡腿肉,去皮去骨
    300 克
  • 600 克
  • 1 片
  • 料酒
    10 克
  • 花椒
    1 茶匙
酱汁
  • ,切末
    1 片
  • 蒜头 ,切末
    1 瓣
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 柠檬 ,取皮,并榨出柠檬汁
    1 个
  • 鱼露
    1 汤匙
  • 辣椒油
    1 茶匙
  • 新鲜小米椒 , 切末
    1 只
  • 新鲜香菜 ,取叶子
    10 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 118 kcal / 497 kJ
Πρωτεΐνη 8.4 g
Λιπαρά 8.4 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων