
Συσκευές & Αξεσουάρ
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Beetroot
-
cooked beetroot diced (5 mm)80 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
-
flaked almonds40 g
-
goat's cheese270 g
-
olive oil2 Tbsp
Watercress Salad Nest
-
fresh basil leaves50 g
-
almonds smoked40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
olive oil50 g
-
garlic clove1
-
watercress60 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
573 kcal /
2397 kJ
Πρωτεΐνη
22.2 g
Λιπαρά
52 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky Coleslaw
5 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Caesar Salad
30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Beetroot Salad
10 Min
Cheese Sticks
55 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min