Pane alle ciliegie e semi di lino

Pane alle ciliegie e semi di lino

4.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    200 g
  • di confettura di ciliegie
    100 g
  • di olio di oliva + q.b.
    50 g
  • di malto di orzo
    30 g
    30 g di miele
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di semi di lino
    30 g
  • di farina integrale
    200 g
  • di farina manitoba
    300 g
  • di lievito di birra disidratato
    1 bustina

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 297 kcal / 1242 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 8.8 g
Υδατάνθρακες 50.6 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων