
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hazelnut dukkah with fennel
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
25 portions
Υλικά
-
white sesame seeds40 g
-
sunflower seeds15 g
-
almonds20 g
-
hazelnuts20 g
-
coriander seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
nori sheets torn into pieces2 sheets
-
garlic powder (optional)½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
25.1 kcal /
105.3 kJ
Πρωτεΐνη
0.9 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
46 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Honeycomb butter
10min
Citrus salt
35min
Spicy Cajun rub
5min
Chilli oil
25min
Brown sugar spice rub
5min
Porcini mushroom salt
5min
Rosemary salt
24h 5min