
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry and rosemary chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
945 g
Υλικά
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
raw sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns10
-
fresh bay leaf or dried bay leaf1
-
ground nutmeg plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 945 g
Θερμίδες
1871 kcal /
7843 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
453.6 g
Φυτικές ίνες
30.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
349.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Chunky basil pesto dip
10 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Traditional hommus
25ωρ. 5 λεπτ.
Tomato ketchup
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.