
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry and rosemary chutney
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
945 g
Υλικά
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
raw sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm each), leaves only4 sprigs
-
cinnamon quill1
-
whole black peppercorns10
-
fresh bay leaf or dried bay leaf1
-
ground nutmeg plus extra to taste¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 945 g
Θερμίδες
1871 kcal /
7843 kJ
Πρωτεΐνη
4.7 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
453.6 g
Φυτικές ίνες
30.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.7 g
Νάτριο
349.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.