
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tapenade
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
280 g
Υλικά
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 50 gram
Θερμίδες
160.5 kcal /
675 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
1.5 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
816 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 Min
Layered Mexican dip
25 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Hollandaise
15 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
French dressing
5 Min
Toum
15 Min