
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tapenade
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
280 g
Υλικά
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Διατροφή ανά 50 gram
Θερμίδες
160.5 kcal /
675 kJ
Πρωτεΐνη
1.2 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
1.5 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
816 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40min
No fail béchamel
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Arrabbiata sauce
20min
Tomato pasta sauce
40min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Diane sauce
20min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Teriyaki sauce
25min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mushroom sauce
20min
Caramelised balsamic reduction
30min