
Συσκευές & Αξεσουάρ
Savoury herb baked ricotta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Grain free crackers
-
chia seeds30 g
-
water120 g
-
raw almonds280 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
sea salt flakes for sprinkling
-
sesame seeds30 g
Baked ricotta
-
oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)120 g
-
egg1
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
553.1 kcal /
2323.1 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
42.4 g
Υδατάνθρακες
16.9 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
905 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Diane sauce
20 λεπτ.
Mushroom and white wine cream sauce
30 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Caramelised balsamic reduction
30 λεπτ.