
Συσκευές & Αξεσουάρ
White bean dip with chimichurri
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
18 portions
Υλικά
Chimichurri
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
White bean dip
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
tahini1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
paprika to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
175.6 kcal /
734.8 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
11.2 g
Υδατάνθρακες
16.3 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Νάτριο
330.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40min
No fail béchamel
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Arrabbiata sauce
20min
Tomato pasta sauce
40min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Diane sauce
20min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Teriyaki sauce
25min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mushroom sauce
20min
Caramelised balsamic reduction
30min