White bean dip with chimichurri

White bean dip with chimichurri

4.6 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
18 portions

Υλικά

Chimichurri
  • red wine vinegar
    60 g
  • extra virgin olive oil
    160 g
  • salt
    1 tsp
  • garlic cloves
    1 - 2
  • red onion cut into quarters
    180 g
  • jalapeño chilli trimmed and cut into halves
    1
  • fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)
    2 - 3 bunches
  • fresh flat-leaf parsley stalks and leaves
    2 sprigs
  • fresh oregano
    2 tbsp
White bean dip
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • canned cannellini beans rinsed and drained
    2 cans
  • lemon juice
    1 ½ tbsp
  • tahini
    1 tbsp
  • salt to taste
    1 - 2 tsp
  • paprika to serve (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 175.6 kcal / 734.8 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 11.2 g
Υδατάνθρακες 16.3 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.7 g
Νάτριο 330.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων