Συσκευές & Αξεσουάρ
Dim Sum 'Shao Mai'
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (προαιρετικό πεδίο) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
240 kJ /
57 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPepperoni Pretzel Bites
1 Std. 45 Min
Dubai Chocolate Bar
1 Std. 20 Min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12 Std. 30 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Date and Nut Balls
20 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 Std.
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 Std. 45 Min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4 Std. 15 Min
Hidden Veg Sausage Rolls
3 Std. 45 Min
Seeded Raspberry Oat Slices
1 Std. 15 Min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 Std. 30 Min