 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸全麥麵包
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                20 片
              
            Υλικά
- 
          奶油 刷油用1 大匙
- 
          2 大匙 傳統燕麥片粗粒小麥粉 撒粉用2 大匙
- 
          250 克 小麥穀粒斯佩爾特小麥250 克
- 
          水1250 克
- 
          10 克 蜂蜜黑糖蜜 (προαιρετικό πεδίο)10 克
- 
          20 克 新鮮酵母, ,剝碎乾酵母粉 (8克)2 茶匙
- 
          高筋麵粉 需多備一些撒粉用50 克
- 
          義大利黑醋10 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          60 - 80 克 綜合種籽, (如:南瓜籽、亞麻籽)葵花籽100 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 片
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        409 kJ  / 
                        98 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        12 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品層疊出美味
                        72 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    