蒸全麥麵包

蒸全麥麵包

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 片

Υλικά

  • 奶油 ,刷油用
    1 大匙
  • 粗粒小麥粉 ,撒粉用
    2 大匙
    2 大匙 傳統燕麥片
  • 斯佩爾特小麥
    250 克
    250 克 小麥穀粒
  • 1250 克
  • 黑糖蜜 (προαιρετικό πεδίο)
    10 克
    10 克 蜂蜜
  • 乾酵母粉 (8克)
    2 茶匙
    20 克 新鮮酵母, ,剝碎
  • 高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用
    50 克
  • 義大利黑醋
    10 克
  • 1 茶匙
  • 葵花籽
    100 克
    60 - 80 克 綜合種籽, (如:南瓜籽、亞麻籽)

Διατροφή ανά 1 片

Θερμίδες 98 kcal / 409 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων