
Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸全麥麵包
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 片
Υλικά
-
奶油 ,刷油用1 大匙
-
粗粒小麥粉 ,撒粉用2 大匙
-
斯佩爾特小麥250 克
-
水1250 克
-
黑糖蜜 (προαιρετικό πεδίο)10 克
-
乾酵母粉 (8克)2 茶匙
-
高筋麵粉 ,需多備一些撒粉用50 克
-
義大利黑醋10 克
-
鹽1 茶匙
-
葵花籽100 克
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
98 kcal /
409 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
12 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν