
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gruszki na parze, sos kardamonowo-czekoladowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
wody400 g
-
gruszek dojrzałych (3-4 szt.), obranych, przekrojonych na pół, bez gniazd nasiennych300 - 400 g
-
gorzkiej czekolady (50% zawartości kakao) pokrojonej na 2-3 cm kawałki100 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
miodu1 łyżeczka
-
kardamonu, mielonego1 ½ łyżeczki
-
migdałów, w płatkach prażonych50 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
354 kcal /
1480 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOBRY SMAK NA KAŻDYM POZIOMIE
72 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνŻelki domowe
3h 10 phút
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8h 10 phút
Batoniki na dobre wyniki
3h 30 phút
Budyń czekoladowy
10 phút
Fondant czekoladowy w kokilkach
35 phút
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 phút
Deser z kaszy manny
20 phút
Naleśnikowe płatki śniadaniowe
40 phút
Jaglanka czekoladowo-waniliowa (à la Monte®)
45 phút
Gofry czekoladowe z sosem toffi i bananami
1h
Deser twarogowy z mango
15 phút
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 phút