 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
朝鲜蓟通心卷佐番茄酱汁
                
                Προετοιμασία 45 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          帕玛森奶酪 切块 (2-3 厘米)140 克
- 
          烟熏乳酪 (如:smoked scamorza, smoked Edam cheese),切块 (4-5 厘米)200 克
内馅
- 
          蒜头1 瓣
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          300 克 朝鲜蓟心,罐装朝鲜蓟心300 克
- 
          白葡萄酒100 克
- 
          特级初榨橄榄油 多备一些涂抹用
- 
          里考塔乳酪(ricotta cheese)100 克
- 
          鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
- 
          盐5 克
- 
          现磨黑胡椒粉2 小撮
- 
          干制意大利鸡蛋卷面 (约180克)16 个
- 
          特级初榨橄榄油 多备一些 涂抹用
番茄酱汁
- 
          西芹 切块40 克
- 
          洋葱30 克
- 
          胡萝卜 切块40 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          400 克 熟番茄罐头番茄400 克
- 
          水200 克
- 
          糖1 小撮
- 
          盐1 茶匙
- 
          现磨黑胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2997 kJ  / 
                        715 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        39 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        12.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        40 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    