
Συσκευές & Αξεσουάρ
蜂蜜青柠鸡配芒果酸辣酱
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
腌制鸡胸肉
-
蜂蜜30 克
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
甜红辣椒粉½ - 1 茶匙
-
蒜头1 瓣
-
青柠 有机为佳,刨皮(切1厘米宽),挤汁1 个
-
去皮带腿翅鸡胸肉 (大约800克) (见要诀)4 块
芒果酸辣酱和蒸鸡胸肉
-
香菜10 - 15 克
-
青柠 选用有机为佳,刨皮(切1厘米宽),挤汁3 - 6
-
蒜头2 瓣
-
洋葱 ,切块100 克
-
红甜椒 ,切块75 克
-
新鲜茉莉椒 ,去籽1 - 2 根
-
芒果 ,取果肉,切小块(1-2厘米)500 克
-
盐2 茶匙
-
糖100 克
-
水250 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
321 kcal /
1346 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα