鸡肉串配孜然饭与热蔬菜色拉

鸡肉串配孜然饭与热蔬菜色拉

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份

Υλικά

腌制鸡肉串
  • 1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 红椒粉
    1 茶匙
  • 多香果香料粉 (见要诀)
    1 茶匙
  • 去皮鸡胸肉排 ,切成细长条 (厚0.5厘米, 宽2厘米)
    450 克
  • 小番茄 (προαιρετικό πεδίο)
    6 - 8
  • 洋葱
    50 克
  • 番茄泥(浓缩)
    60 克
    60 克 番茄酱
  • 新鲜欧芹 ,只取叶子
    4 - 6 根
  • 80 克
  • 20 克
色拉酱
  • 小番茄 ,一切二
    50 克
  • 酒醋
    15 克
  • 橄榄油
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉 (προαιρετικό πεδίο)
    1 小撮
  • 新鲜欧芹 ,只取叶子
    2 - 3 根
蒸鸡肉串,孜然饭和热蔬菜色拉
  • 任何种类的印度香米
    200 克
  • 1700 克
  • 胡萝卜 ,切块
    120 克
  • 黑色小茴香籽 (προαιρετικό πεδίο)
    1 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 综合蔬菜 (如:辣椒、茄子、南瓜、菜花、花椰菜、芦笋),切块(3厘米)
    600 克
  • 绿叶生菜 (προαιρετικό πεδίο) ,盛盘用
    100 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 431 kcal / 1801 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 6.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων