
Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜乳酪馅肉卷
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特级初榨橄榄油 ,多备一些抹油用
-
帕玛森奶酪 ,切块50 克
-
洋葱 ,切块50 克
-
蒜头 ,依个人口味调整1 ½ - 2 瓣
-
新鲜欧芹 ,只取叶子4 根
-
面包粉40 克
-
牛肉肉糜400 克
-
蛋2 颗
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
盐2 茶匙
-
格鲁耶尔乳酪 ,切片(2-3毫米)50 克
-
新鲜嫩菠菜25 克
-
特级初榨橄榄油20 克
-
黄甜椒 ,切块(3-4厘米)450 克
-
新鲜罗勒叶4 - 5 片
-
罐装番茄碎400 克
-
水200 克
-
糖 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
508 kcal /
2128 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα