 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜乳酪馅肉卷
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          特级初榨橄榄油 多备一些抹油用
- 
          帕玛森奶酪 切块50 克
- 
          洋葱 切块50 克
- 
          蒜头 依个人口味调整1 ½ - 2 瓣
- 
          新鲜欧芹 只取叶子4 根
- 
          面包粉40 克
- 
          牛肉肉糜400 克
- 
          蛋2 颗
- 
          现磨黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          盐2 茶匙
- 
          50 克 车达乳酪, ,切片(2-3毫米)格鲁耶尔乳酪 切片(2-3毫米)50 克
- 
          新鲜嫩菠菜25 克
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          黄甜椒 切块(3-4厘米)450 克
- 
          新鲜罗勒叶4 - 5 片
- 
          400 克 番茄, ,切块(2-3厘米)罐装番茄碎400 克
- 
          水200 克
- 
          糖 (προαιρετικό πεδίο)1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        35 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2128 kJ  / 
                        508 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        31 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    