
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable pasta sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
courgettes cut in pieces300 g
-
button mushrooms cut in pieces100 g
-
tinned chopped tomatoes or fresh tomatoes, cut in quarters500 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn in pieces8
-
fresh parsley (προαιρετικό πεδίο) leaves only, chopped1 - 2 Tbsp
-
grated Parmesan cheese (προαιρετικό πεδίο)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
121 kcal /
506 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Red Pesto
10 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Salsa Verde
10 Min