
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mustard Dill Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only, to taste10 - 15 g
-
caster sugar to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk from medium egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Διατροφή ανά 10 g
Θερμίδες
57.1 kcal /
238.9 kJ
Πρωτεΐνη
0.1 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
1.2 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
41.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTzatziki
20 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Red Pesto
10 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Salsa Verde
10 Min