Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable-potato-meat purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
270 g
Υλικά
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon or mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (approx. 10 g)2 - 2 ½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 270 g
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
831 kJ /
199 kcal
Λιπαρά
12 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Basic Cookbook 2018
174 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParsnip and Apple Purée
20min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Apple, Date and Banana Porridge
10min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Whole Milk Cereal Purée
20min
Carrot and Almond Casserole
15min
Apple and Kiwi Compôte
5min
Egg Custard
10min