
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grießflammeri mit Quittenkompott
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schlagobers250 g
-
Milch250 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Bio-Orange Schale abgerieben½
-
Grieß (z.B. Nockerlgrieß)40 g
-
Salz1 Msp.
-
Zucker120 g
-
Gelatineblätter2
-
Quitten600 g
-
Maisstärke1 TL
-
Apfelsaft200 g
-
Weißwein200 g
-
Bio-Zitrone Schale abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Nelken2
-
Zimtstange halbiert1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
552 kcal /
2309 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
64 g
Φυτικές ίνες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Servus
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKirschenkompott
1ωρ. 35 λεπτ.
Kiba-Eis
10 λεπτ.
Mozartknödel mit Erdbeersauce
55 λεπτ.
Pfirsicheis
15 λεπτ.
Zitronensorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladeneis (vegan)
9ωρ. 30 λεπτ.
Italienische Frittata
35 λεπτ.
Müslicups mit Honig, Joghurt, Nüssen und Obst
55 λεπτ.
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15ωρ.
Kiwi-Eispops
6ωρ. 15 λεπτ.
Grießpudding mit Mango (vegan)
20 λεπτ.
Schokoladen-Meringue-Türmchen mit Himbeeren
50 λεπτ.