Cheesecake au citron et pavot

Cheesecake au citron et pavot

4.3 71 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
8 parts

Υλικά

  • de faisselle égouttée (900 g non égouttée)
    500 g
Le lemon curd
  • zestes de citron vert
    4
  • de sucre de canne blond
    150 g
  • de jus de citron
    150 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • œufs battus
    3
Le cheesecake
  • de beurre doux
    50 g
  • de biscuits au beurre, type petits-beurre
    150 g
  • de fromage frais type St Morêt ou Philadelphia
    400 g
  • de sucre de canne blond
    55 g
  • de farine de blé
    20 g
  • d'extrait de vanille
    1 c. à café
  • œufs
    3
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 504.8 kcal / 2112.9 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 29.2 g
Υδατάνθρακες 45.6 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων