
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
561 kcal /
2352 kJ
Πρωτεΐνη
24 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
48 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSushi donuts
50 λεπτ.
Worst met erwtenrisotto
30 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Καμία βαθμολογία
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
Καμία βαθμολογία