
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (προαιρετικό πεδίο) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2144 kJ /
513 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
18 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOp Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Glutenvrije gevulde pepers
Καμία βαθμολογία
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1ωρ.