Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten

Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties

Υλικά

  • water
    600 g
  • teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
    2
  • gemalen cayennepeper
    ¼ - ½ tl
    2 verse groene chilipepers, (ong. 6-8 cm lang), zaadlijsten verwijderd
  • verse koriander
    50 g
  • verse babyspinazie
    100 g
    100 g verse bladspinazie, grote grof gehakte bladeren
  • olijfolie
    40 g
  • zout
    1 tl
  • witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
    600 g
  • aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
    400 g
  • gemalen kurkuma
    ¼ tl
  • kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
    4 tl
    10 g maïsmeel (zetmeel)
  • suiker
    1 tl
  • vers gemalen peper plus extra naar smaak
    ½ tl
  • citroensap
    2 tl
  • wortelen in schijfjes (1 cm dik)
    200 g
  • broccoliroosjes in stukken (3 cm)
    200 g
  • Griekse yoghurt
    250 g
  • verse koriander plus extra als garnituur

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 437 kcal / 1830 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 5.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων