
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porties
Υλικά
-
water600 g
-
teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)2
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
verse koriander50 g
-
verse babyspinazie100 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 tl
-
witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten600 g
-
aardappelen nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)400 g
-
gemalen kurkuma¼ tl
-
kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)4 tl
-
suiker1 tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak½ tl
-
citroensap2 tl
-
wortelen in schijfjes (1 cm dik)200 g
-
broccoliroosjes in stukken (3 cm)200 g
-
Griekse yoghurt250 g
-
verse koriander plus extra als garnituur
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
437 kcal /
1830 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
Καμία βαθμολογία
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1ωρ. 5 λεπτ.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 λεπτ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία