Συσκευές & Αξεσουάρ
Mosselen in romige witte wijnsaus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
935 kJ /
223 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Καμία βαθμολογία
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Καμία βαθμολογία
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Καμία βαθμολογία
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1ωρ. 20 λεπτ.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 λεπτ.
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2ωρ.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 λεπτ.
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.