
Συσκευές & Αξεσουάρ
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
snoekbaarsfilet, met vel (4 filets, 1 cm dik)400 g
-
vissaus (20 g)1 ½ el
-
geroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
verse dille enkel de blaadjes7 - 8 takjes
-
sinaasappel, liefst biologisch zeste en sap1
-
water500 g
-
zoete maïskorrels (van 5-6 maïskolven)600 - 700 g
-
zout2 tl
-
gemengde groenten in schijfjes (5 mm) of hapklare brokjes (bv. wortelen, broccoli, bloemkool)400 g
-
boter40 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
350 kcal /
1461 kJ
Πρωτεΐνη
26 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
7.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
Brak ocen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Brak ocen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Rijst met Zeevruchten
Brak ocen