Συσκευές & Αξεσουάρ
Kompot jabłkowo-gruszkowy
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 porcji
Υλικά
-
500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
400 g gruszkę bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 - 60 g brązowego cukru
-
1 laska cynamonu przełamana na pół
-
1200 g wody
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
9.1 mg
Πρωτεΐνη
0.4 g
Θερμίδες
367.9 kJ /
87.9 kcal
Λιπαρά
0.2 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
23.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
KUCHNIA POLSKA
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSyrop cytrynowo-ziołowy
55 λεπτ.
Napój z pomarańczy, marchewki i cytryny
15 λεπτ.
Kompot z suszu
2ωρ. 10 λεπτ.
Likier czekoladowy
10 λεπτ.
Likier kawowo-kajmakowy
10 λεπτ.
Grzane białe wino
20 λεπτ.
Grzane wino
15 λεπτ.
Świąteczny poncz
15 λεπτ.
Likier pistacjowy
2ωρ. 30 λεπτ.
Likier Toffifee®
20 λεπτ.
Grzane wino cytrusowe
25 λεπτ.
Likier pomarańczowy z białą czekoladą
20 λεπτ.